Een vlotte menopauze? Het kan!: Informatie avond liberale mutualiteit

Meer info en inschrijven : website liberale mutualiteit Oost-Vlaanderen

Lees meer

Menopauze pop-up op wereld menopauzedag: Informatie avond over de menopauze

Ter gelegenheid van Wereld Menopauzedag op 18 oktober is er op diverse plaatsen in Vlaanderen een Menopauze Pop-Up Een initiatief van de Vereniging Belgische Menopauzeconsulenten

Lees meer

Chat sessie over de menopauze: Organisatie liberale mutualiteit

Surf op 28 maart om 19h naar de site van de liberale mutualiteit om deel te nemen aan de chat sessie. U bent hartelijk welkom!

Lees meer

Bewegen in de menopauze..!: Hoe optimaal bewegen in de menopauze

Dat bewegen gezond is... dat weten we ! Dus ook in de menopauze. Dat we daar meestal te weinig tijd voor hebben... tja, dat weten we ook.

Lees meer

Acupunctuur weetjes: waarom een sjaal in de hals nuttig is.

Voordelen van het dragen van een sjaal of halsdoek vanaf de menopauze. Via de acupunctuur krijgt u een extra verklaring.

Lees meer

Voordelen van acupunctuur in de menopauze: Maak kennis met de boeiende wereld uit het oosten

Meer info over "voordelen van acupucntuur in de menopauze", klik hier : http://menopauzehuis.be/event/11.

Lees meer

Opstart menopauzehuis

Vanaf april 2016 start in Deinze het eerste Menopauzehuis. Je kunt er terecht voor tal van interessante lezingen en workshops rond de menopauze. Uiteraard blijven de individuele consultaties ook gewoon doorgaan

Lees meer

Allereerste menopauze café: Orangerie van de plantentuin in Meise

Ter gelegenheid van de Werelddag van de Menopauze, nodigt de Belgische Vereniging voor Menopauze (BMS) u uit om zaterdag 17 oktober voor het allereerste Menopauze-Café, een gezellig evenement voor zowel vrouwen die al in de menopauze zijn, als geïnteresseerden.

Lees meer

Nieuwe website staat online

Het is mijn levensmotto om als vroedvrouw en menopauzeconsulent vrouwen te helpen met raad en daad tijdens de verschillende fases van uw menopauze en dit op een professionele manier. Vandaar het volledige pakket. Logo, huisstijl, folder en website in het teken van de vrouw.

Lees meer

De menopauze is hot, de penopauze iets minder

De confrontatie met menopauze en andropauze markeren een duidelijke breuk in het leven van man en vrouw. Jeugd, gezondheid en vitaliteit zijn plots niet meer zo vanzelfsprekend. Het kan even duren voor je de positieve kanten van deze gedwongen stap voelt. Een positieve ingesteldheid bevordert innerlijke rust en evenwicht.

Lees meer

© 2019 Gerda Desmidt Menopauzeconsulent – Alle rechten zijn voorbehouden – PrivacybeleidDisclaimer