Voeding- en leefstijladvies

Een gezonde basisvoeding is voor iedereen belangrijk. Maar in de menopauze is het verzorgen van onze voeding van essentieel belang. Wat we eten en drinken kan de opvliegers en zweetbuien namelijk nog intenser en frequenter maken.
Denkt u maar aan wat er soms gebeurt na dat lekkere kopje koffie. Ook hete en sterk gekruide voeding kan oplviegers uitlokken.

Een gezonde levensstijl met voldoende beweging en een goede nachtrust kan de menopauzeklachten helpen verlichten.

Naargelang uw persoonlijke constitutie en levensstijl gaat Gerda een voeding adviseren die u het beste ondersteunt. Niet enkel gericht op de directe verlichting van de klachten maar ook met het oog op de lange termijn. Belangrijk is het voorkomen van hart- en vaatziekten, osteoperose, blaasklachten.
Uw toekomstige levenskwaliteit dient voorop te staan zodat u van de menopauze uw mooiste tijd kunt maken !

Sfeerbeeld Menopauzeconsulent Gerda Desmidt

Gerda combineert in haar advies principes uit de westerse en de oosterse natuurgeneeskunde. Daar worden voedingsstoffen immers niet enkel op hun inhoudstoffen beoordeeld maar ook op hun thermische kwaliteiten. Sommige voedingsmiddelen zijn immers meer verkoelend of verwarmend dan andere. Het is die unieke mix die voor een zeer persoonlijk voedingsadvies zorgt.

Ook het leefstijl- en bewegingsadvies steunt op die natuurgeneeskundige principes. Voor sommige mensen is zwemmen zeer goed en bij anderen is het net fietsen die het hem doet ! Alles hangt immers af van wie je bent.

Wilt u graag uw voeding- en leefstijl optimaliseren?

Maak dan een afspraak met Gerda Desmidt.

© 2019 Gerda Desmidt Menopauzeconsulent – Alle rechten zijn voorbehouden – PrivacybeleidDisclaimer